Wednesday, June 15, 2011

bertukarrrr

hye assalmualaikum. haha. bace x tittle kat atas tuh? hihi. berukarrrrrr ala2 digimon pokemon n monmonmon. haha.harini kan nak cite lah ckit pasal berubah/bertukar/whateva.setipa org nak berubah n most of the time org nak berubah jd baik. mybe ade segelintir /secubit/seco'et je org yg nak jd x baik kannn.berubah in terms of pakaian, cara berckp, perangai or whatsoeva la sume tuh terletak di atas tgn masing2 *cehh btol ke ayat aku gune nih?hehe. masing2 ade hak mereka sendiri. tp!!!kot ye pon ade hak nak plih haluan sendri, pilihlah yg baik2, molek2 yg sejuk mate memandang. honestly ape yg sy pakai skang pon tdk la sejuk mate mmndang. tp sy try untk ubah insyAllah. sy ckp psl benda nih sbb skit mate plak tgk kwn2 pompuan yg suke pakai legging.*mmg la pompuan je kannnn. aduhh legging tu bukannye seluar taw. nauzubillah laa. this is also a reminder for me. kdg2 bila tgk org pakai jadik malu plak bg pihak si pemakai. haha.tp xpe lah. itu hak masing2 *kata kauuu. trend skrg kte mereka. manusia mudah sgt berubah. bukan teknologi je eh yg bole berubah.ade sorg kwn yg dulunye bertdg labuh, baju labuh da sewaktu dgnnye. respct gila kat die sbb bukan sng anak2 muda skang nak pakai mcm tuh.*me included. hehe. tp, mybe sbb ekot kan fashion ataupon environment die da berubah.xde la juh berubah tp still nmpk different die dgn yg dulu.hmm kalo dulu die yg bg nasihat jgn begitu jgn begini, jgn bercouple etc etc. tp skrg laen pulak yg jadi. hmm itu lah dunia. dipenuhi manusia yg mudah berubah. sy pon x terkecuali. da name pon manusia kan. tolong jgn terasa atau termkn cili atau ape2 sje kerana ini sume tida kene mngena dgn sesiape. ini ade lah peringatan terutama utk tuan punye nih supaya sentiasa beringat dlm ape jua keadaan *ewahhh. haha. baiklah, smpai disini sje. sekian, wasalam :)

2 comments:

man said...

memang kita perlu berubah...
hari ini lebih baik drp semalam.

norain nawawi said...

btol2 :)