Monday, June 13, 2011

bersawang

assalamualaikum. wah lame da x usik blog nih. sgt xde mood nak update. n now, im in mood. haha. sem break pon da tinggal 3 bulan tggl. selama cuti nih ape je keje berpaedah yg sy buat. haha. x byk pon. em carik keje pon xde yg dpt then, ekot ckp kak na pegi blaja menjahit. hehe. teringin jugak nak blaja kan. at least pandai jahit baju kurung kee ok la tuh. so lebih kurang 2 minggu la jugak sy pegi klas menjahit. em bila org tawu sy g blaja jahit nih mcm2 respons yg aku dapat.
ade yg blaja jahit? mesti sume kat situ org yg tua2 kan. ade pulak yg uish brape ko byr? ______. uish mahalnye. x rase membazir ke? ade jugak la respons yg elok sedap sikit di dgr
wahh bagos la pegi blaja. at least dpt tahu something kan. hah! mcm2 kan pendpt org.nak buat camne, laen org laen pendpt. for me, it is is fun n interesting laa belaja menjahit nih. FYI kls sy tuh pon x de pon org2 tua. xde pon makcik2 ke. yg ramai kat sane adelah budak2 mude. see???!!haha.budak urban pon blaja menjahit taw. hihi. n pasal harga, nape awak awak dan awak ni pulak yg complaint mahal laa ape laa. sbb yg byr adelah sy dan bukannnye awak. hahhaa. sgt la macam2 manusia nih. oh yee ni la my first what-so-called 'art work' hihi ni namenye skirt A line. bg tailor, jahit mende nih kacang gila. tp bg sy yg mmg buta menjahit nih susahhhhhh hahhaa. lame jugak nak amek mase siapkan. insyAllah minggu ni buat baju kurung pulak. can't wait lah ! hehe. :)

2 comments:

kak qis (^_^)v said...

and i'll be your 1st customer...hehehe :)

norain nawawi said...

hahaha *blushing :p