Saturday, December 3, 2011

heyyyy

assalamualaikum. hye. morning ! ehem ehh kat ada follower baru laaa. thanx utk sape2 yg follow. tp nothing special pon kat sini ;) ok kemarin adalah hari prereg utk student iium. mmg da tawu da comfem2 line bzy giler punya. tp this time bzy dia mmg gila la wehhh. dia mcm maen2 je line tu. kejap ada kejap takde. eh mcm biskut la puloook. hehe. tension sgggttttt. yelaa risau sbb kita da plan nak jadual camni2 dgn lecturer camni2 n timing camni2. tp bila line da over bzy kan mmg susah la nak dpt yg mcm kita planned. tp alhamdulillah, settle jugak even tak dpt lecturer, timing, group yg dah di planned :) at least ada jugak sbject utk sem dpn. hikhik. kalo tak dpt nak prereg baru plan2 nak dok umah menternak lemak je hahaha XD

2 comments:

siti maizurah ismail said...

dear,,how ur study now..?? :)

NORA NORY said...

hye !
em alhamdulillah. next week da start final.
doakan ye :)
mai plak camne?