Sunday, June 26, 2011

teetttt .

asslamualaikum first of all, welcome trah to the blogger world. ahh poyo je aku.haha.hmm harini aku rajin.maaf terperasan.hee.dok umah harini tak masak sbb kak na yg masak. masakan die 10x lg hebat dr mskn aku so die la yg kne masak.tehheeee.so td aku buat kek coklat.act nak buat kek batik tp biskut marie takde.so buat laa kek coklat.ni kire 2nd trial.haha.first2 dulu ade kakna tolong tp this time i make on my own. da la tu kan.sesuke ati aku je g kurangkan gula die.haha.lantak kan.engtkan byk sgt.tp bila rase td cam kurang gula sikit.haha.tu la memandai lagi.da la buat sorg2 kan.dgn kegelabahan kecemasan dan sewaktu dgnnye la aku buat td haha.td bile da siap sume2 masok kan la dlm loyang. lupe plak nak letak majerin kat loyang.haa lantak kan.haha. bila da masuk dlm oven da lega sikit. then tak lame pas tuh tgk cake aku die punye naik setinggi gunung.haha.maaf, axaggerated lebih.abes melimpah klua.eeee aku mmg da cemas tahap gaban da.huahua.dan dgn menggunakan otak yg agak geliga ni + pulak dgn gabra nya aku pon tuka loyang laen.aishhh kalo x da nak masak da taw! geram pulak,tp da slh sendri kan.huhu.finally, siap jugak cake tu. alhamdulillah :)
haaa nak tgk tak? nak tgk tak? kite da siapkan baju kurung kite tawwww.hasil titik peluh sendiri.huahuahua.taraaaaaa.hahah
ttbe je ade bunge sekuntum.tah pape tah kan :p

4 comments:

iseymahadi said...

fuyoo ain!!teheeee..dah power la mnjahit ni..nt blehla latih wat baju melayu lak ye..hiq3

norain nawawi said...

hahaha teruja kannnn. haha cam x sngke pon ade nih. emm baju mlayu?haha baju kurung ni pon tekapai kapai lagi . hihi >p

athirah hamsani said...

ain xpyah mention name aku.. malu.. grrr.. okjgak aku tgok ko buat bj kurung.. nnti p kelas pkai.. nk tgok.. raye thun dpan aku antar kain pasang kat ko... buatkn kat aku 1..

norain nawawi said...

hihihi xyah malu2 laa.xde org pon yg bace blog buruk aku nih.hehhe.ecehhhh nnti aku pakai ehh :p