Monday, December 20, 2010

suda laa kau !

yes, i'm wrong. i admit it. tp kan saye da mintak mahap . so what ? aisshh susah kot kan nak mahapkan saye kan kan kan ? xpe laa . nak buat camne . makin saye pk makin bengang pulak lah ! aduuhh da la skang tgh bulan jatoh ke riba . lg laa membara ! hahaha . eee xsuke laa bila bulan da jatoh nih . asek nak maraaa je . sian roomate2 ku yg jdik mangse keadaan heh ! :p harap saba ye korg ! :) ohh yee saye da register wireless jd nampaknye makin rancak la ye nak online . haha . tp xbleyyy . study2 !! hehe k laa . bye peeps ! :)

6 comments:

Arin said...

nk register wireless die kne wt cm kt nilai ni ke???yg leceh2 tu??

norain nawawi said...

arinn hehe sory lmbt reply
ohh xde la susah sgt coz kite bg je laptop kat die then die yg buat sume. kite just masokkan matric no ngn pswrd je . nape ?? risau x dpt on9 ke kak ? hahaha . tp kan susaah r nak dpt wireless kat mahallh :(

Arin said...

haha..perli ke kak....huh!!
ngatkan kne wat cm kt nilai ni..ke sebab kite da daftar kt nilai so kite just bg laptop je???

norain nawawi said...

x laaa. xde kene mengena pon kalo kite da dftr kat nilai ke x :)

siti zulaikha suhaimi said...

saba ain sabaa.

norain nawawi said...

hehe da ok da ni eika :)