Monday, November 15, 2010

CAMERON HIGHLANDS- kg sungai ruil :)

pick your own strawberry
subhanallah ni ladang teh BOH :)
salam and greetings.hehe this time nak post about ' short trip to CAMERON HIGHLANDS-2DAYS 1 NIGHT :) ohh mmg short la kan trip ni tp still interesting and awesome ! n 1 more thing, jln nak sampai ke cameron 2 mmg mencbr driver2 n passenger lah.haha.p alhamdulillah 6 kete slamat pegi n slamat pulang :) okie xbyk sgt nak ngomel jut tgk je la gamba2 nih :
berehat sambil minum teh boh :)
ini la family saye :)
adek, kak na, mak baru pas kutip strawberry :)
haha excited pas cabot carrot :D
emm masing2 semangat yaww ! haha
my family with tomato haha
sayur sawi
:)
ladang teh :)
hehe :)
sweet :)

5 comments:

siti zulaikha binti suhaimi said...

lobak BAIK tok mate, makan banyak banyak ehh . :)

ciEk NiENa said...

mak aiiih stoberi tuu.. nampak sgt menyelerakan,.. huhuhu

norain nawawi said...

eika: baek lah kwn hehe :)

cik niena: mmg menyelerakan pn.p masam sikit hahha

s1t1 2uL41k4 said...

awak, family awak comel2 lah.. ngeeee..

norain nawawi said...

s1t1: ohh ye ke?hehe thanx ya ! :)